Verdens mest ulækre kødprodukt: Polsk sylte

Illustrationsfoto: Reaperman

Polen: Polsk produceret sylte er af den internationale kulinariske guide TasteAtlas blevet udråbt til det værste kødprodukt i verden, skriver Wirtualna Polska. Ifølge TasteAtlas indeholder det polske kødprodukt en række ingredienser, de fleste ikke ligefrem betragter som kulinarisk specialitet. Herunder forskellig indmad, skind, blod, forarbejdede hoveder og fedt fra fjerkræ, oksekød og svinekød.

Det polske kødprodukt er i denne tvivlsomme sejrsrækkefølge efterfulgt af det slovakiske produkt Liptov-pølse, efterfulgt af den amerikanske Smithfield-skinke, som hovedsageligt er kendt i staten Virginia. Den franske pølse Andouille de Guéme, den kroatiske svinesylte og det ungarske sylte Disznósajt endte umiddelbart efter, efterfulgt af fire tyske produkter: Sülzwurst, Halberstädter Würstchen, Thüringer Leberwurst og Teewurst.

Polske madvarer bliver i stigende grad importeret til Danmark og bliver solgt i danske supermarkeder. Læs vores artikel fra sidste år. ota

Share This