Om Mr.East

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Foto:Ota Tiefenböck

Mr. East er en medievirksomhed stiftet i 6. januar 2014 med det formål at kompensere for mediernes manglende og ofte kun negative dækning af Øst- og Centraleuropa, Balkan og Kaukasus. Kun tre danske medier har en korrespondent i Rusland. Der er p.t. ingen dansk korrespondent i nogen af de øvrige øst- og centraleuropæiske lande eller på Balkan.

Mr. East ønsker at udbrede kendskab til disse lande og dermed bidrage til større forståelse for landendes mangfoldighed og forskelligartede baggrund.

Mr.East dækker disse lande på baggrund af landenes nationale nyhedssites. Det betyder, at du ofte vil kunne læse nyheder, som du ikke kan læse i andre danske medier, da de danske mediers dækning er baseret på det stof, det danske nyhedsbureau Ritzau skønner, som interessant for danske læsere. Ritzau får det meste af sit stof leveret af nyhedsbureauer som Reuters, AP og AFP, det er derfor ganske få personer, der bestemmer, hvad der bliver dækket i de vestlige medier.

Mr. East ønsker ligeledes at fungere som et debatforum og som en vidensbank om landene fra virksomhedens dækningsområde.

Mr. East vil derfor, udover en daglig opdatering af hjemmesiden, også arrangere foredrag og møder varetaget af journalister, videnskabsmænd og andre med et unikt kendskab til Mr. Easts dækningsområde.

Mr. East samarbejder med journalister i ind- og udland, eksperter i international politik, diverse skribenter og studerende. Se Mr.East redaktion.

Mr. East er helt uafhængigt af partipolitiske og økonomiske interesser og er medlem af Pressenævnet og dermed underlagt den danske medieansvarslov.

  • Alt redaktionelt indhold samt fotografier på Mr. East er beskyttet ifølge de eksisterende love og regler om copyright og ophavsret. Kontakt Mr. East hvis du ønsker at kopiere, anvende eller distribuere vores artikler eller fotografier.

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )