USA: Rusland spreder falske nyheder, som undskyldning til angreb på Ukraine

Kreml Foto: Dreamstime

Rusland: Russerne spreder falske nyheder i medierne, som Moskva måske vil bruge som en undskyldning for at angribe Ukraine, sagde en talsmand for det amerikanske diplomati Ned Price onsdag. Han siger også, at USA endnu ikke har været i stand til at bekræfte tilbagetrækning af ​​russiske tropper fra grænsen, sådan som meddelt af Moskva tirsdag.

USA er angiveligt især bekymret over den russiske præsident Vladimir Putins bemærkninger om “folkedrab” i Donbas-regionen i det østlige Ukraine, hvor prorussiske separatister siden 2014 har kæmpet mod den ukrainske hær. Den russiske Duma opfordrede Putin til at anerkende uafhængigheden af ​​de to oprørsrepublikker tirsdag.

Ifølge Price er der også rapporter i russiske medier om, at Washington og Kijev udvikler biologiske og kemiske våben, som de planlægger at bruge i disse regioner. Price sagde, at rapporterne var “fuldstændig usande.”

Ifølge Price er USA stadig villig til at føre diplomatiske forhandlinger med Rusland, men de gensidige forhold ville ændre sig markant efter en eventuel invasion. ota

Vil du vide mere om konflikten mellem Rusland og Ukraine, følg nyhederne på Mr.East.

Share This