Ukrainere angreb Kreml siger russerne, Ukraine afviser

. Putin har det fint, rapporterer russerne

Ukraine/Rusland: “To droner var på vej mod Kreml. Disse droner blev stoppet som et resultat af handlingerne fra den russiske hær og specialtjenester. Hverken deres fald eller deres rester i Kreml-området sårede nogen,” citerede Interfax-bureauet Kremls pressetjeneste onsdag.

På videoen ses Den Røde Plads, hvor man kan se dekorationer til fejringen af ​​sejrsdagen. En eksplosion ses over kuplen på rotundaen i den historiske senatbygning. Billeder af den anden bred af Moskva-floden, højst sandsynligt fra Den Store Stenbro, viser så røg, der stiger op over Fazet-paladset, i højre del af billedet er der tydelige tårne ​​i Bebudelseskirken.
Kreml talsmand Dmitrij Peskov fortalte RIA Novosti, at Putin ikke var i Kreml på tidspunktet for angrebet. Ifølge ham arbejdede han i sin bolig nær Moskva.

Ukraine afviser ansvaret for nattens angreb på Kreml. “Vi har ingen oplysninger om angreb på Kreml. Præsident Zelensky har gentagne gange udtalt, at Ukraine bruger alle sine styrker til at befri sine egne territorier, ikke til at angribe andre, siger Serhij Nikiforov, talsmand for den ukrainske præsident. ota

Share This