Tyskland tilbageholder og udviser Lenin

 

Night Wolves leder Alexander Zaldostanov, den makedonske leder Lenin Jovanovski samt den russiske præsident Vladimir Putn  Foto: Notjnje Volki

Night Wolves leder Alexander Zaldostanov, den makedonske leder Lenin Jovanovski samt den russiske præsident Vladimir Putn Foto: Notjnje Volki

Tyskland/Tjekkiet/Makedonien: Leder af den makedonske afdeling for Night Wolves, Lenin Jovanovski er blevet tilbageholdt på grænsen mellem Tjekkiet og Tyskland. Det skriver The Night Wolves på deres blog.

Ifølge motorcykelklubben er gruppen af makedonske motorcyklister fra Night Wolves stoppet på grænsen mellem Tjekkiet og Tyskland og i fire timer blevet forhørt om formålet med deres rejse.

”De sagde jeg var farlig for deres land, at jeg støtter Antimaidan og Rusland og er imod Ukraine. De fortalte mig om mine rettigheder og hvad jeg kan gøre og sagde, at EU og Rusland er i konflikt og jeg er på russernes side. Efterfølgende kaldte de mig til en computer og viste mig billeder, hvor jeg er sammen med Putin, siger Lenin Jovanovsky ifølge motorcykelklubbens blog

Lenin Iovanovsky er ifølge Night Wolwes`s blog taget til Prag og vil sagsøge de tyske myndigheder for uretsmæssigt at nægte ham adgang.

De tyske myndigheder har foreløbigt ikke udtalt sig i sagen.

De resterende Night Wolves forventes ifølge det tyske magasin Bild at ankomme til Berlin i dag og undervejs besøge Det Tysk-Russiske museum i Karlhorst. ota

Share This