Tucker Carlsons interview med Putin offentliggjort

Rusland: Tucker Carlson offentliggjort natten til fredag det mere end to timer lange interview med Ruslands præsident Vladimir Putin, som fandt sted i Moskva tirsdag.

Putin giver i interviewet bl.a. udtryk for, at det er umuligt for Rusland at blive besejret i Ukraine, og afviser også muligheden for at angribe Polen eller de baltiske lande, sådan som flere europæiske ledere har advaret om. Moskva har ifølge ham ikke har nogen interesse i at angribe “Polen, Letland eller andre steder.”

På spørgsmålet om, hvorvidt han kunne forestille sig at sende russiske soldater til Polen, sagde den russiske præsident: “Kun i ét tilfælde, hvis Polen angriber Rusland.” Hvorfor? Fordi vi er ikke interesserede i Polen, Letland eller noget andet. Hvorfor skulle vi gøre det? Vi har simpelthen ingen interesse”.

På spørgsmålet om, hvem der beskadigede Nord Stream-gasrørledningen (eksplosionerne fandt sted i september 2022), svarede Putin, at CIA stod bag, fordi ingen andre var interesserede i det eller var i stand til at gøre det. Da Carlson spurgte ham, at hvis han havde beviser for dette, hvorfor brugte han det så ikke i sin propaganda, svarede Putin, at det er svært at bekæmpe USA i propagandaverdenen, fordi USA kontrollerer alle verdens medier.

Hør hele det to timers lange interview på Mr.East. ota

Share This