Tjekkisk præsident begejstret over Trumps sejr

Milos Zeman Foto: Miloslav Hamrik

Milos Zeman Foto: Miloslav Hamrik

Tjekkiet: Den tjekkiske præsident Milos Zeman udtrykker i en kommentar offentliggjort i tjekkiske medier sin uforbeholden glæde over Donald Trumps sejr i præsidentvalget i USA.

“Jeg er enormt glad over resultatet af de amerikanske præsidentvalg og vil gerne hjerteligt lykønske Donald Trump. Som I ved, har jeg den 28. september, som en af de ganske få europæiske politikere, offentligt udtrykt min fulde støtte til denne kandidat, især fordi jeg er enig med ham i hans holdninger omkring migration og kampen mod terrorisme.

Jeg er overbevist om, at det amerikanske valg har vist det amerikanske folks vilje ikke at lade sig manipulere af medierne, da man siger, at 98 procent af medierne var imod Donald Trump. Medierne skal efter min mening ikke danne en offentlig mening, men informere om den offentlige mening.

Jeg sætter ligeledes pris på Donald Trumps fremgangsmåde, som taler klart, nogle gange voldsomt, men forståeligt. Han undviger det man nogle gange kalder for politisk korrekthed, som efter min mening blot er en samling af intetsigende floskler”, siger blandt andet Milos Zeman. ota

Share This