Tjekkiets rigeste dør i en helikopterulykke

Illustrationsfoto: Colins

Tjekkiet: Forretningsmand og milliardær Petr Kellner døde lørdag i en helikopterulykke i Alaska, skriver tjekkiske medier. En talsmand for investeringsgruppen PPF bekræftede oplysningerne til The New York Times. Fire andre mennesker døde ved ulykken, en overlevede.

En helikopter styrtede ned på en gletscher i Alaska, med en gruppe skiløbere. Kellners tilstedeværelse om bord blev annonceret søndag af politiet og bjergferiestedet, der beordrede flyvningen.

Peter Kellner var hovedpersonen bag PPF Holding, som i løbet af sine 25 års eksistens er blevet en af ​​de største internationale investeringskoncerner, der opererer i Europa, Rusland, Asien og USA. Petr Kellner var grundlægger og majoritetsaktionær i PPF Group. Koncernen investerer i en række sektorer fra bank- og finansielle tjenester til telekommunikation, bioteknologi, fast ejendom, detailtjenester (e-handel), forsikring til landbrug og opererer i Tjekkiet, Slovakiet, Rusland, Kasakhstan, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Kina, Vietnam, USA og andre lande.

Petr Kellner var ifølge Forbes verdens 68. rigeste med en formue på 14,9 milliarder dollars. ota

Share This