Tjekkiets premierminister: Europa skal sende et klart signal til migranterne

Andrej Babis Foto: Jiri Vitek

Tjekkiet: Tjekkiets premierminister Andrej Babis er ikke i tvivl om, hvad der skal til, hvis Europa skal stoppe den migration, der fortsat skaber problemer i Europa.

”Vi skal sende et klart signal om, at der lukket her. Situationen, hvor migranterne sejler på havet og vi er nødt til at redde dem, det vejen til helvede, siger Andrej Babis i et interview i den tjekkiske avis Pravo.

”Det handler om symboler, og når man siger, at vi ikke tager imod ikke en eneste illegal migrant, er det dét der gælder, siger Babis.

Ifølge Andrej Babis er migration et kæmpe problem, som skal standses. Hvad der sker i Europa, er ifølge ham et klart bevis på det.

”Se bare, hvad der sker i Sverige, hvor gangs har sat ild til 80 biler. Under fire øjne fortæller europæiske politikere gerne sandheden, men de gør det ikke i det offentlige rum, siger Andrej Babis og tilføjer:

”Alt skal have nogle regler. Ukrainere kan komme til Tjekkiet på baggrund af en arbejdstilladelse. Det er ikke sådan, at de kan uden papirer tage hertil med Aquarius, stå af i Europa og søge asyl. Vi skal klart og tydeligt sige at vores folks sikkerhed er det vigtigste for os, på samme måde som det er i USA, Canada eller Australien. ota

Share This