Tidligere Brøndby-profil i problemer

Ferhan_Hasani Foto: Bujar-gunners

Ferhan_Hasani Foto: Bujar-gunners

Den tidligere Brøndby-profil Ferhan Hasani skiftede i sidste sæson tilbage til hjemlandet Makedonien og Shkendija, men nu har han raget uklar med klubbens fans.

Af Toke Møller Theilade

Efter tre år i tyske Wolfsburg og to år i Brøndby skiftede den makedonske midtbanespiller Ferhan Hasani sidste sommer tilbage til sin hjerteklub Shkendija, som han også repræsenterede før skiftet til Tyskland, på en fri transfer. Skiftet gjorde ham til en af de bedst betalte sportsudøvere i Makedonien, og han startede da også flyvende.

I sidste sæson spillede Hasani elleve kampe og scorede 12 mål, hvilket fik den makedonske fodboldekspert Aleksandar Zlateski fra Macedonianfootball.com til at beskrive ham som ligaens bedste spiller.

”Han legede med modspillerne og han lavede ting, der kun burde være mulige på Playstation i starten af sæsonen,” sagde Zlateski derudover dengang.

Hasani fik desværre meget af sæsonen ødelagt af skader, hvilket også var en af de primære grunde til, at Shkendija kun sluttede som nummer to efter rivalerne fra Vardar.

I denne sæson ser tingene mærkbart anderledes ud for Shkendija og Hasani. Klubben, hvis fans hovedsageligt er albanere, har ikke vundet tre kampe i streg, og præstationerne har i denne sæson langt fra levet op til forventningerne. Dette betød, at man i sidste uge fyrede cheftræner Bruno Akrapovic, og moralen i truppen er lav.

Udover at udskifte træneren har Shkendija også suspenderet to spillere, der nægtede at forlænge deres kontrakter.

I et opslag på Facebook, der senere blev slettet, skrev Hasani, at han var klar til at forlade Shkendija, hvis fansene og klubben så ham som et problem. Han fortalte ydermere, at fansene havde lov til at kritisere ham, men at hans familie ikke fortjente, at blive svinet til og fornærmet af fansene.

26-årige Hasanis kontrakt udløber i sommeren 2018. Han har i denne sæson spillet 11 ligakampe, heraf de ni fra start, og scoret fire mål. Derudover scorede han imod Italien i en VM-kvalifikationskamp i begyndelsen af oktober.

 

Share This