Ad

Tag med på en klimavenlig og billig rejse i Europa med Mr.East Forlag

Klimakrisen og den seneste tids fokus på miljø har betydet en fornyet interesse for de europæiske jernbaner.  Mange europæiske lande har en velfungerende jernbanetransport, og det gælder også de øst- og centraleuropæiske lande, hvor den oven i købet er overraskende billig. Alle disse lande har udover deres i forvejen lave priser også attraktive rabatordninger for diverse befolkningsgrupper samt rabatordninger på bestemte tidspunkter og strækninger. Det er ganske enkelt usandsynligt billigt at opleve det centrale Europa i tog.

Vidste du for eksempel, at studerende og personer 62+ kan rejse helt gratis med tog over hele Slovakiet? At studerende og personer 65+ opnår 75% rabat på togrejser i Tjekkiet? At du kan købe en særlig weekendbillet til ca. 140kr i Polen og fra fredag kl. 19 til mandag kl. 6:00 rejse ubegrænset over hele landet? At seniorer 65+ rejser gratis med tog i hele Ungarn? Det er blot et lille udpluk af de mange muligheder for at opnå rabat. I bogen får du en vejledning til, hvordan og hvad der skal til at du kan opnå disse rabatter.”

En side fra Tjekkiet bogen

Bøgerne om Tjekkiet, Ungarn, Polen og Slovakiet er de første i serien og er skrevet af Mr.East chefredaktør Ota Tiefenböck, som i mange år har dækket Øst- og Centraleuropa for flere danske og enkelte norske medier og kender landene ud og ind. Alt grafisk design er udført af Nana Andrea Tiefenböck, som designer bøgerne udgivet på Mr.East Forlag. Rumænien og Bulgarien er under forberedelse og udkommer i de kommende måneder. Næste år udkommer mange flere nye titler.

Bøgerne kan i løbet af få dage købes hos alle landets boghandlere og på nettet samt lidt senere lånes på landets biblioteker.

En side fra Polen bogen

Som Mr.East læser får du naturligvis mulighed for at bestille bøgerne og få dem tilsendt senest på udgivelsesdagen. Bøgerne koster 199,00 kr per stk. Bestiller du flere bøger får du 10, 20 og 30 procent rabat på henholdsvis 2,3, og 4 bog. Vi sender bøgerne gratis, så du slipper for at betale porto.

Vil du bestille indbetal venligst kr. 199 ( en bog efter eget valg), kr. 378 (to bøger efter eget valg), kr. 537 (tre bøger efter eget valg) kr. 676 ( alle fire bøger) til MobilPay 27 12 94 44 og send desuden oplysninger om din adresse, telefonnummer samt mail (kræves DAO som står for pakkeposten) til ota@tiefenboeck.dk.