Stine Bosse er for meget og det er medier som giver hende taletid også

Foto: Uffe Weng

Af Ota Tiefenböck

Debat: Jeg må ærligt talt indrømme, at Stine Bosse ikke er min kop te. Jeg bryder mig nemlig generelt ikke om mennesker som dæmoniserer andre blot fordi de er uenige med dem, og jeg bryder mig heller ikke om mennesker som manipulerer andre. Begge dele er Stine Bosse ekspert i, og jeg undrer mig over, at der fortsat findes mennesker og ikke mindst medier i Danmark, som kan tage Stine Bosse seriøst og giver hende taletid.

Et af disse medier er Altinget, hvor Stine Bosse netop har fået optaget et indlæg. Stine Bosse er formand for Europabevægelsen, og organisationen skriver bl.a. at den ønsker “at bringe EU-debatten ud til hele Danmark, så alle danskere kan deltage i den europæiske del af vores demokrati”. Dette ganske fine mål forhindrer hende dog ikke i at svine andre som har en anden holdning til. Hvor demokratisk er det egentlig at svine andre til?

I indlægget i Altinget er det DF`s Morten Messerschmidt, der får en tur. Messerschmidt har nemlig en anden holdning til EU end Stine Bosse og Europabevægelsen. Måske skyldes det, at han og de mennesker, han repræsenterer ikke hører ind under betegnelsen “alle danskere”?? ( et bud)

Stine Bosse formår på nogle ganske få linier at dæmonisere Morten Messerschmidt. Han bliver således sat i forbindelse med den tidligere italienske indenrigsminister Mateo Salvini, som jo……..hvad ellers, når man skal udtrykke noget skidt……naturligvis er allieret med Putin!!! 

Messerschmidt, som jeg altså hverken stemmer på eller sympatisører med, bliver yderligere nedgjort, da han, åbenbart, ifølge Stine Bosse, er helt ligeglad med danske arbejdspladser. Messerschmidts forbrydelse er, at stille spørgsmålstegn ved EU`s kæmpemæssige hjælpepakke til redning af de sydeuropæiske lande. De 4,5 milliarder, som er det danske bidrag til genopretningen. Det er nemlig peanuts, får vi at vide. Javel.

Tja, det kan man naturligvis have mange forskellige holdninger til. Uanset hvilken holdning man har, vil det dog klæde Stine Bosse, at leve op til de regler den organisation, som hun repræsenterer, har i sin beskrivelse. Altså at “alle danskere ( bemærk også Morten Messerschmidt og de mennesker Stine Bosse er uenig med) kan deltage i den europæiske del af vores demokrati”.

I et demokrati, som Stine Bosse gør sig til talsmand for og åbenbart ikke aner ret meget om, er det altså ikke nødvendigt at svine andre til for at fremføre sit budskab. Ens holdning bliver nemlig ikke mere rigtig fordi, man sviner personer, man er uenig med til.

Læs også et andet debatindlæg om Stine Bosse.

Share This