Slovakiets tidligere premierminister: Beskidt business bag corona-vacciner

Slovakiets tidligere premierminister Robert Fico Foto: MGlen

Slovakiet: Slovakiets tidligere premierminister og formand for partiet Smer-SD, Robert Fico advarer mod afhængighed af vacciner mod coronavirus. “Vaccination er bare en beskidt forretning, intet andet,” siger Fico til de slovakiske medier.

Han tilføjede, at den eneste fordel ved vaccination, som han anerkender, er, at det kan reducere risikoen for et alvorligt coronaforløb. Fico udtalte sin kritik, efter at han blev spurgt af en af ​​journalist om, hvad han syntes om en tredje dosis vaccination mod covid-19.

“Redaktør, har du virkelig brug for en universitetsuddannelse til at forstå det?”Folk får en tredje dosis. Derefter fortæller de dem, at en fjerde, en femte er nødvendig. De vil gøre millioner af mennesker afhængige af Pfizer? De vil fortælle dem: ‘hvis du ikke får Pfizer om et halvt år, dør du,’ sagde Fico og tilføjer:

“Når jeg ser på overskuddet hos disse virksomheder, hvor mange penge de tjener. Når jeg også tager i betragtning, at pludselig også Det Europæiske Lægemiddelagentur begynder at tale om den tredje dosis, kan jeg ikke andet at indse, hvem der nøglespillerne er her – Tyskland, Pfizer og USA, ”siger han.

Fico siger samtidig, at ingen kan overbevise ham om, at der kunne være andet end “en beskidt forretning” bag vaccinationen.

“I kender min mening, jeg bliver bestemt ikke vaccineret,” tilføjer han.

Robert Ficos kritik af vaccination synes at falde i god jord hos de slovakiske vælgere. I en meningsmåling er Smer-SD med 15% Slovakiets næststørste parti. ota

Share This