Slovakerne morer sig over kravet om ungarske nummerplader ved køb af benzin i Ungarn

MOL tankstation Foto: Globetrotter19

Slovakiet: Ungarn meddelte torsdag, at benzin til nedsat pris af 480 forint i Ungarn kun er for borgere i Ungarn og biler på ungarske nummerplader. Det satte stopper for østrigernes og slovakkernes tankeudflugter til Ungarn. I Slovakiet har reaktionen på ungarernes beslutning bl.a. været jokes.

Heriblandt på den mest benyttede internetmarked over brugte ting, skriver den satiriske side Zomri. En annoncør tilbyder ungarske nummerplader til salg.

“Ungarske nummerplader til salg. Velegnet til tanketurisme selv efter den 27. maj, hvor man ikke længere kan tanke, medmindre man har ungarske nummerplader. Årsagen til salget: Jeg har skiftet til ukrainske nummerplader, som giver flere fordele. Prisen for nummerpladen er efter aftale, eller den koster 2 liter solsikkeolie, to pakker smør og 5 kilo hvedemel og gær.”

En anden fiktiv annonce tilbyder, at man vil udleje en bil med ungarsk nummerplade til billig optankning. ”Prisen for at leje bilen er 0,2 liter af hver liter benzin. “Du kan også betale med bitcoins,” tilføjer annoncøren. ota

Share This