Skuddrama i Tjekkiet, mindst fem døde-opdateres

Illustrationsfoto: L. W. Yang

Illustrationsfoto: L. W. Yang

Tjekkiet: Den tjekkiske by Uhersky Brod er blevet ramt af et skuddrama, hvor mindst fem, ifølge Tjekkisk tv ni, mennesker meldes døde og flere er blevet såret. Det skriver tjekkiske medier.Ifølge Tjekkisk tv er dramaet foregået omkring klokken 13 i en af byens restauranter, hvor gerningsmanden ankom og begyndte at skyde mod de omkring 20 mennesker, som befandt sig i restauranten.

Ifølge de tjekkiske medier er der blevet affyret omkring 25 skud. Gerningsmanden er ifølge den tjekkiske avis Lidovky blevet anholdt.

Det er foreløbigt uklart, hvad gerningsmanden motiv er. ota

http://youtu.be/MEeBnx3tWL8

17:30 Gerningsmanden ringede klokken 12:56 til tv stationen Prima og sagde at mange mennesker er onde ved ham og at myndighederne ikke gør noget ved det, derfor havde han anskaffet sig et våben og vil løse problemet på sin egen måde. Han sagde at det vil ske i byen Uhersky Brod, og at tv-stationen kan sende journalister afsted. Han lagde på, da han kunne se, at journalisten forsøger at trække samtalen ud.

16:50 Byens borgmester Patrik Kuncar, kender ikke gerningsmandens identitet, men er overbevist om, at der er tale om en lokal beboer. Personen betegnes som “psykisk labil”.

16:45 Det tjekkiske nyhedsbureau CTK meddeler at otte har mistet livet plus gerningsmanden

16.30 Gerningsmanden har også skudt mod politiet, fortæller en af gæsterne, som var på toilettet under angrebet. det kommer frem, at gerningsmanden ringede til tv-stationen Prima, inden angrebet

16:16 Tjekkiske medier uenige omkring antallet af dræbte, fem, otte og ni, men ifølge Det Tjekkiske Indenrigsministerium, sådan som citeret af avisen Lidovky, har ni mistet livet

16:12 Gerningsmanden betegnes som omkring 60 år gammel. Ifølge ubekræftede oplysninger ankom han til restauranten med et skydevåben i hver hånd og begyndte at skyde omkring sig. Til sidst rettede han det ene våben mod sig selv og skød sig.

16:00 Den tjekkiske indenrigsminister bekræfter ni døde otte såret, gerningsmanden betegnes som psykisk syg.

 

 

 

Share This