Skal du til Adriaterhavet til sommer? Tjekkisk jernbaneselskab tilbyder billige billetter fra Prag

Det tjekkiske selskab RegioJet driver jernbanelinier i både Tjekkiet og Slovakiet Foto: Ota Tiefenböck

Tjekkiet: I disse dage kan det måske lyde lidt uvirkeligt, men der kommer en tid uden corona. Den kommende sommer bliver forhåbentligt coronafri, så hvorfor ikke gøre klar til sommerferien allerede nu, og oven i købet til lavpris?

Det tjekkiske jernbaneselskab RegioJet vil igen i år indsætte særlige tog mellem Prag og den kroatiske by Rijeka, hvorfra der er tilslutning til de fleste kroatiske byer ved Adriaterhavet. Togene begynder at køre i slutningen af maj og der skal være tre ugentlige afgange mellem Prag og Rijeka i juni og september og en daglig afgang i juli og august.

Ruten går via Brno, Bratislava, Budapest, Zagreb og priserne begynder på 590 tjekkiske kroner (ca. 170 kroner) for en siddeplads og 790 tjekkiske kroner (ca. 230 kroner) for en liggeplads. Billeterne kan købes fra midten af februar på www.regiojet.cz. Turen fra Prag tager omkring 18 timer.

Skal du med tog fra Danmark til København og har du brug for en billig togbillet, læs Mr.East Forlags udgivelse “På togrejse i Tjekkiet”, hvor du finder massevis af oplysninger omkring togrejser i Tjekkiet. Bogen kan købes ved henvendelse til Mr.East eller hos alle landets boghandlere.

Bogen “På togrejse i Kroatien” er under forberedelse og udkommer i 2021, forhåbentligt inden sommerferien. ota

Share This