Schweizere i oprør, forlanger udvisning af Putins formodede elskerinde

Putin sammen med Kabajeva i 2005 Foto: Kremlin

Rusland/Schweiz: Ruslands angreb på Ukraine sætter følelser i gang i Schweiz, hvor mere end 60.000 mennesker har skrevet under på en opfordring til den schweiziske stat om udvisning af Ruslands præsident Vladimir Putins formodede elskerinde Alina Kabajeva, som angiveligt bor i Schweiz. Titusindvis af mennesker beder nu den schweiziske regering om at udvise kvinden og hendes børn, som hun angiveligt har sammen med Putin.

Alina Kabajeva bliver i underskriftsindsamlingen sammenlignet med Hitlers elskerinde Eva Braun, og skal ifølge underskriverne tage tilbage til “sin fører”.

Kabajeva er 38 år gammel og er med 14 medaljer en af ​​de mest succesrige gymnaster i russisk historie. Ifølge ubekræftede spekulationer har hun siden 2008 været i et romantisk forhold med Ruslands mest magtfulde mand, som hun angiveligt har fire børn med. Putin selv har aldrig bekræftet et forhold til Kabajeva.

Efter at have afsluttet sin sportskarriere arbejdede Kabajeva som model og havde været medlem af det russiske parlament for Putins parti Forenet Rusland fra 2007 til 2014.

Ifølge især vestlige medier har Kabajeva i alt fire børn med lederen af ​​Kreml. ota

Share This