Russiske pensionister truer Boris Johnson, vil spidde ham med en fork – video

Rusland: Lad Rusland være, ellers spidder vi dig med en fork, vores tålmodighed er snart slut, truer russiske pensionister den britiske premierminister Boris Johnson i en video delt af Andrei Poleschuk på Twitter. Kvinderne i videoen anklager den britiske premierminister for at starte krigen i Ukraine og kræver lukning af ambassaden Rusland.

“Johnson, er du her? Vi kræver en øjeblikkelig lukning af den britiske ambassade,” indleder en ældre dame.

Fem kvinder taler på skift i videoen og opfordrer Boris Johnson til at “lade Rusland og Putin være i fred, Rusland er et magtfuldt land, vi vil alligevel vinde, bliver der sagt i videoen. Kvinderne beskylder Boris Johnson for at starte en krig, hvor “fædre kæmper mod fædre, brødre mod brødre,” og “mødre mod døtre”. Ukraine er ifølge kvinderne datter af Rusland og Storbritannien har altid været efter Rusland, lige siden zartiden, og endnu mere i dag.

Den sidste af kvinderne med sorte solbriller har en fork i hænderne. “Vi spidder dig med forken og vinder,” tordner senioren frem. “Du ønskede at udløse et kup i Rusland, men du vil ikke lykkes. Du vil ikke vælte vores ledelse. Vi nåede Berlin i 1945, nu vil vi nå Storbritannien,« truer hun i slutningen af ​​videoen. ota

Share This