Russisk sanger lovpriser russisk missil, som ødelægger “NATOs drømme” – video

Rusland: Den populære russiske sanger og medlem af Statsdumaen, Denis Majdanov, har præsenteret sit nye hit kaldet Sarmatusjka. Sangen er komponeret til ære for Ruslands RS-28 Sarmat interkontinentale ballistiske missil og beskriver dets angreb mod USA i omkvædet.

“Det har den mægtige strøm af Jenisej i sig, det er stærkere end Uralbjergene, det vil knuse vore fjender til støv på et øjeblik, det er klar til at eksekvere dommen. Amerikansk forsvar er ikke en hindring for det, det er ikke bange for sanktioner. For Sarmat er den eneste glæde at ødelægge NATOs drømme,« synger Majdanov bl.a. i sangen.
Det patriotisk ladede videoklip foregår tilsyneladende på en raketfabrik, hvor færdiglavede missiler fungerer som designdekorationer for sangeren og et uniformeret orkester. Alle spiller og synger entusiastisk om russiske våbens overlegenhed. Deres glødende blik er blandet med billeder af Ruslands naturlige skønhed og med Sarmat missiler.

Efterfølgende, i slutningen af ​​videoklippet ser Majdanov fjernsyn på sit kontor, hvor den russiske præsident, Vladimir Putin siger: “Hvis nogen har besluttet at ødelægge Rusland, har vi en juridisk ret til at reagere. Ja, det vil være en global katastrofe for menneskeheden. Det vil være en global katastrofe for verden. Men, når alt kommer til alt, som borger i Rusland og leder af den russiske stat, stiller jeg mig selv spørgsmålet: ‘Hvad skal vi bruge verden til, hvis Rusland ikke er en del af den?’.”

Senere går Majdanov hen til en buste af den sovjetiske raketingeniør og designer Sergej Korolev, og kreditterne ruller. I dem vil seeren blandt andet se, at forfatteren til teksten udover Majdanov også er den tidligere direktør for Roscosmos, Dmitrij Rogozin.

46-årige Majdanov er en populær sanger, komponist og skuespiller i Rusland, som har modtaget adskillige priser i sit land. I sine sange er han stærkt dedikeret til patriotiske temaer.
Majdanov har siden marts 2021 været medlem af Statsdumaen for Putins parti Forenet Rusland. Han er en varm tilhænger af den russiske præsident, og siden annekteringen af ​​Krim har han forsvaret alle Ruslands erobringer over for Ukraine. ota

Share This