Russisk motorcykelklub på vej til Slovakiet og Tjekkiet

Nattens Ulve Foto: Notjnije Volki

Tjekkiet/Slovakiet: Den russiske motorcykelklub Notjnije Volki (Nattens Ulve), kendt for sine tætte forbindelser til Ruslands præsident Vladimir Putin, vil igen i år foretage sin årlige rejse, klubben kalder for Sejrens rejse, til minde for Sovjetunionens sejr i anden verdenskrig. Det sker i en tid, hvor forholdet mellem Tjekkiet og Rusland er udsat for seriøse udfordringer.

Besøget af Tjekkiet og Slovakiet sker i perioden 28. april til 5. maj og bliver indledt på en kirkegaard for russiske soldater i Ostrava den 29. april, hvorefter turen går tilbage til Slovakiet, hvor klubben besøger Banska Bystrica og Bratislava. Turen ender den 5. maj i Prag, hvorefter klubben returnerer til Moskva, skriver iDnes.

Nattens Ulve har arrangeret ture til Europa i anledning af jubilæet for afslutningen af ​​anden verdenskrig i flere år. Nogle lande betragter disse ture som en provokation og betragter dem som en sikkerhedsrisiko. Foreningens leder, Alexander Zaldostanov, er på USA og EUs sanktionsliste for aktiv støtte til den russiske annektering af Krim. ota

Share This