Russisk moderator opfordrer til angreb på Tyskland

Vladimir Solovjov Foto: council.gov.ru

Rusland: Den russiske moderator på det russiske tv Rossija 1, Vladimir Solovjov blev ganske vred i sit program på Rossija tv. Denne gang på grund af nyheden om, at Tyskland ville levere sine Leopard 2 kampvogne til Ukraine. Ifølge Solovyov retfærdiggør denne beslutning et russisk angreb på Tyskland.

“Jeg tror, ​​tiden er inde til at sende et klart og afgørende signal om, at vi anser Tyskland for at være en del af konflikten. Fremkomsten af ​​tyske kampvogne (i Ukraine) vil helt sikkert få os til at betragte tysk territorium, militærbaser og andre steder som legitime mål,” sagde Solovjov i debatten om levering af tyske kampvogne til Ukraine.


“NATO ønsker at kæmpe på denne luskede måde og lade som om, det ikke kæmper. Det er sikkert! Og Pistorius vil gå over i historien som den idiot, der bragte Tyskland ind i en direkte ødelæggelseszone. Og Scholz og Bærbock! Og det tyske folk vil lære, hvilken slags nye nazistiske ledere det bragte til magten,” fortsatte Kreml-propagandisten sine trusler og tilføjede, at det dog var hans subjektive mening.

“Er vi aggressoren? I otte år opdragede I idioter det ukrainske nazi-regime. I otte år har I dræbt befolkningen i Donbas. I otte år løj I med jeres ‘mutti’ Merkels mund! I har ikke forsøgt at se tragedien fra de børn, der blev dræbt i Donbas`side”, tilføjede han. ota

Share This