Russisk ishockeyklub går viralt efter vanvittige træningsvideoer

Illustrationsfoto: Valentinaua

Illustrationsfoto: Valentinaua

Tusindvis af ishockey fans er begyndt at følge en ishockeyklub fra Jekaterinburg efter, at en ungdomstræner begyndte at dele træningsvideoer fra klubbens 2008-årgang.

Af Toke Theilade

Det er ingen hemmelighed, at Rusland er blandt verdens største ishockeynationer. Landsholdet har vundet medaljer ved otte ud af de seneste ti verdensmesterskaber, hvoraf de fire er blevet vundet, og 38 russere spillere i øjeblikket i den amerikanske NHL, der regnes for verdens stærkeste.

Disse resultater kommer naturligvis ikke af sig selv, hvilket en række træningsvideoer fra ishockeyklubben Avtomobilist Hockey Klub også beviser

Videoerne er blevet uploadet til det sociale medie Instagram af ungdomstræneren Alexander Antropov, og de viser, både hvor dygtige hans elever fra årgang 2008 er samt, hvor hårdt de træner.

I den seneste tid har Antropovs videoer spredt sig med lynets hast til ishockeyfans over hele verden, og de bliver nu regelmæssigt set af flere tusinde mennesker.

https://www.instagram.com/p/BRAm8AiFQC5/?taken-by=alex_antropov

På trods af de imponerende videoer vil Antropov dog ikke garantere, at hans unge elever bliver professionelle en dag. Til RT fortæller han:

“Mine kolleger og jeg træner denne gruppe børn fra deres første skridt på isen, og vi gør alt, hvad vi kan for at forbedre deres evner i sporten. Men det er svært at blive professionel atlet.”

https://www.instagram.com/p/BI3AxoyAADv/?taken-by=alex_antropov

Avtomobilists seniorhold spiller til daglig i KHL, hvor de dog kun blev nummer 11 i den østlige division, og dermed ikke kvalificerede sig til play-off.

Der findes mange flere videoer på Antropovs Instagram-profil.

Share This