Polsk parlamentsmedlem stemmer imod støtte af Navalnyj, vil ikke være en idiot

Janusz Korwin-Mikke Foto- Lestat

Polen: Den polske kontroversielle ultranationalistiske politiker Janusz Korwin-Mikke var ved afstemning i det polske parlament den eneste som stemte imod en resolution, hvor polske parlamentsmedlemmer udtrykker “beundring for Alexej Navalnyjs heroiske opførsel” og stemte for nye sanktioner mod Rusland.

“Jeg er imod denne dekret, da speciale styrker ikke har forsynet os med nye informationer om, at Navalnyj er blevet forgiftet af russerne. Jeg vil ikke i tænkende menneskers øjne se ud som en idiot. I tilfælde af Viktor Justjenko ( ukrainske præsident efter 2004, som blev forsøgt forgiftet red.) er det efterhånden kendt, at amerikanerne har gjort alt for at han vandt valget. Et målrettet arbejde. Min mistanke er at det samme er sket med Navalnyj, siger Korwin-Mikke som uddyber yderligere på Twitter.

“Der er noget jeg ikke forstår….Disse 449 naive mennesker (de medlemmer af parlamentet som stemte for resolution til støtte for Navalnyj red.) tror, at Rusland vil blive meget bedre, hvis det for eksempel er Navalnyj der styrer landet og ikke Vladimir Putin…..449 ønsker demokrati i Rusland? 60% russere ser Stalin som “den største russer” og ønsker Sovjetunionen tilbage. Hr. Putin har ikke, til trods for deres anmodninger, optaget Ossetien, Transdnjester, Donets og Luhansk Republikker. Navalnyj vil ikke tøve, spørg ham om Krim, skriver bl.a. Korwin Mikke.

Korwin-Mikke er kendt for sine kontroversielle udtalelser, heriblandt at kvinder er mindre intelligente end mænd samt at det var CIA der stod bag forgiftning af den tidligere russiske agent Sergej Skripal. ota

Share This