Polsk parlamentsmedlem får blokeret profil på Facebook, “fascismens røde nat er kommet”, siger han

Janusz Korwin-Mikke Foto- Lestat

Polen: Den polske parlamentsmedlem og formand for partiet KORWIN, den Janusz Korwin-Mikkes profil på Facebook er blokeret. 

“Jeg har først fået en meddelelse om, udfra omstændigheder som er yderst mærkelige, at de lukker profilen i tre dage, derefter forsvandt min profil helt. Det er gjort af fascister og bolsjevikker uden nogen forklaring, siger Janusz Korwin-Mikke.

Janusz Korwin-Mikke erkender, at han intet kan stille op.

“Facebooks administration har ret til at gøre det, det er en privat organisation. Jeg vil ikke kræve noget af dem, det var ikke fordelagtigt for dem at offentliggøre mine holdninger. Ja, de tjener jo penge, siger Korwin til PAP, som betegner Facebook som “fascister og bolsjevikker” og “mennesker som undertrykker ytringsfrihed.”

“Jeg har i 20 år sagt, at fascismens røde nat kommer til Europa, det her er et eksempel. Frihedens era er slut. Som Orwel sagde, der kommer en dag, hvor sandhed bliver betragtet som udtryk for had, siger Janusz Korwin-Mikke.

Janusz Korwin-Mikke er kendt for sine kontroversielle udtalelser, han har bl.a. støttet russisk anneksion af Krim og påstået at Polen havde trænet snigskytterne på Majdan. Han er desuden kendt for sin udtalelse, at mænd er klogere end kvinder. ota

Share This