Polen vil afholde OL sammen med Tjekkiet, men har ikke fortalt det til tjekkerne

Illustrationsfoto: US Navy

Illustrationsfoto: US Navy

Polen: Polen ser ud til at have ambitioner om at være vært for vinter OL i 2030. Polen vil gerne afholde OL sammen med Tjekkiet, men har glemt at fortælle det til tjekkerne, skriver den tjekkiske avis Lidovky.

Den polske sportsavis Przeglad Sportowy bragte onsdag en historie om, at vinter OL kunne foregå i bjergkæden Krkonose (tjekkisk)/Karkonosze(polsk) og skal være et samarbejde mellem Polen og Tjekkiet. Den olympiske ild skal i følge polakkerne tændes i Wroclaw i Polen og slukkes i Prag. Alt lyder ifølge den tjekkiske avis Lidovky som velovervejet og planlagt, men mangler en væsentlig del: At Tjekkiet ved noget om de polske planer og er med på ideen, skriver avisen.

Den polske sportsavis oplyser ellers, at de polske sportsmyndigheder allerede har diskuteret idéen med deres tjekkiske modpart fra Den Tjekkiske Olympiske Komité og rapporterer om, at tjekkerne efter at have været skeptiske nu er med på idéen, men det afviser den selvsamme komité.

“Vi har ingen informationer om sagen og kan derfor ikke give yderligere kommentar, siger talsmand for Komitéen, Marek Brodsky. ota

Share This