Pink Floyd frontmand anklager Biden for at puste til ilden i Ukraine

Roger Waters Foto: Jethro

Ukraine/USA: Medstifter af rockgruppen Pink Floyd, Roger Waters mener, at den amerikanske præsident Joe Biden er en krigsforbryder. Det sagde han i et interview med CNN. Han mener, at Biden “tilfører brændstof til ilden” i Ukraine, hvilket er “en enorm forbrydelse.” I interviewet forsvarede Waters også Rusland, som indledte en invasion af Ukraine i februar, og Kina, som truer Taiwan. Hans udtalelser fremkaldte vrede i Ukraine og anerkendende reaktioner fra Moskva.

I et interview offentliggjort på internettet søndag spurgte den amerikanske oplægsholder Michael Smerconish Roger Waters, hvorfor han viser et portræt af lederen af ​​Det Hvide Hus under inskriptionen “War Criminal” under sin nuværende koncertturné.

Som svar anklagede Waters USA for at forlænge krigen i Ukraine i stedet for at tvinge den ukrainske præsident Volodymyr Zelensky til at forhandle. “Hvis Biden ville, ville krigen slutte i morgen,” sagde Waters.

Da moderatoren advarede om, at han gav det parti, der var blevet angrebet, skylden, svarede Waters ved at kritisere NATO. “Denne krig er i bund og grund et spørgsmål om handling og reaktion, efterhånden som NATO rykker tættere på Ruslands grænser,” sagde Waters. ota

Share This