Penisring sad fast. Hospitalet måtte rekvirere brandvæsnet

Af Michael Skovgaard

Tyskland: Flere tyske medier beretter om en komisk episode i det sydøstlige Tyskland.

Tirsdag kom en 46-årig mand ind på skadestuen på universitetshospitalet i Dresden. Årsagen var en penisring af rustfrit stål med en diameter på 10 cm., som den skadelidte havde anbragt på de ædlere dele. Manden var dog ikke selv i stand til at fjerne ringen igen, da den åbenbart sad uhjælpeligt fast.

På skadestuen var læger og sygeplejersker ikke i stand til at afhjælpe mandens prekære situation, og derfor blev brandvæsnet tilkaldt. Efter en længerevarende indsats lykkedes det redderne at befri manden for ringen med brug af nedkøling og multifunktionsværktøj. Efter sigende skulle mandens ædlere dele ikke have lidt skade, men en nærmere teknisk beskrivelse af ”operationen” foreligger ikke.

Noget tyder på, at det ikke er et enkeltstående tilfælde, da det lokale brandvæsen allerede i 2018 blev videreuddannet i at betjene specialværktøjet med henblik på at løse lignende scenarier.

At det netop sker i Dresden er næppe et tilfælde, da byen er kendt for sine mange bordeller og prostitution og som Tysklands centrum for sexturisme. 

Share This