Nye udgivelser i Mr.East Forlags populære togrejseserie

Øst- og Centraleuropa: Den 24.6. udkommer de næste to bøger i Mr. East Forlags populære serie “På togrejse i”, en serie med fokus på miljøvenlig jernbanetransport. De to nye bøger er: På togrejse i Rusland og På togrejse i Bulgarien.

Bogen om Rusland er skrevet af cand.mag i russisk og religionsvidenskab Allan Have Larsen. Allan kender Rusland ud og ind og arbejder som guide i Rusland for flere danske rejsebureauer. Allan har desuden boet og undervist i Rusland i henholdsvis Pskov og Sankt Petersborg. 

Bogen om Bulgarien er skrevet af Mr.Easts chefredaktør Ota Tiefenböck. Ota har rejst på kryds og tværs i alle de øst- og centraleuropæiske lande og er en stor kender af disse lande.

Du kan derfor glæde dig til rejsebøger spækket med massevis af informationer, tips og idéer til rundrejser. I lighed med de allerede udkomne bøger, hvor Heidi Mørch skriver i lektørudtalelsen for de danske biblioteker.  

“Bøgernes udtalte formål er, at “give vejledning og inspiration til at opdage charmen og attraktiviteten af de europæiske landes jernbaner”, og det formål lever de op til. Min kollegas umiddelbare reaktion var “Hvornår tager vi afsted?”. 

Sidste år udkom de første fire bøger i serien, om henholdsvis Tjekkiet, Polen, Slovakiet og Ungarn. Nu er turen kommet til landene længere mod øst. Efter Rusland og Bulgarien forventes Rumænien at udkomme i løbet af sommeren og Kroatien, Serbien og Ukraine senere på året.

Bøgerne er opbygget efter den samme skabelon og omhandler de respektive landes jernbaner, de forskellige rabatter man kan opnå, oplysninger om indkvartering samt en lang række praktiske oplysninger om det pågældende land. Bøgerne giver endvidere forslag til fire rundrejser i landet samt forslag til egnede områder for ferieformer som vandreferie, cykelferie, storbyferie, kulturferie osv. Alt sammen suppleret med korte interessante kulturhistoriske historier om det pågældende land.

Bøgerne “På togrejse i” kan købes hos alle landets boghandlere ( Rusland og Bulgarien først efter 24.6.). Du kan naturligvis også købe bøgerne direkte hos Mr.East Forlag og frem til udgivelsesdatoen får du endda 20% rabat ved at indbetale beløbet via MobilPay til tlf.nr. 27 12 94 44. Bøgerne koster inkl. 20% rabat 159,00 (normalpris: 199,00) og 199,00 for Rusland (normalpris: 249,00). Dertil lægges kr. 44,00 til porto uanset antal bøger. Husk at oplyse dit navn og adresse samt e-mail + tlf. nummer (forlanges af transportselskabet). Du kan også sende oplysninger om navn, adresse, mail og telefonnummer til info@mreast.dk

Dette tilbud gælder kun frem til 24.6. og gælder alle udgivelser i rejseserien På togrejse i. Du kan købe et ubegrænset antal bøger. De bestilte bøger sendes på udgivelsesdatoen 24.6. ota

Share This