Night Wolves vil have afdelinger i Berlin og Warszawa

The Night Wolves  Foto: Notnjinije Volki

The Night Wolves Foto: Notnjinije Volki

Rusland/Tyskland/Polen: Lederen af den russiske motorcykelklub Notjnije Volki – The Night Wolves, Alexander Zaldostanov vil skabe Night Wolves afdelinger i Berlin og Warsazawa. Det skriver den russiske avis Izvestija.

Motorcykelklubbens medlemmer blev under sin rejse til Berlin nægtet indrejse i blandt andet Polen og Tyskland, selvom de havde gældende visum, og det har ifølge Zaldostanov skabt en stor sympati for klubben i blandt andet Polen, polske motorcyklister ønsker at danne en lokalafdeling af Night Wolves.

”Vi vil skabe vores egne afdelinger rundt omkring i Europa, især Warszawa og Berlin. Jo mere magt og forbud myndighederne bruger imod os, desto mere sympati er der for vores ubøjelig holdning og flere ønsker at slutte sig til os, siger Zaldostanov.

Næstformand i Statsdumaen Leonid Kalasnjikov er overbevist om, at den behandling Night Wolves fik i EU skyldes Zaldostanov personlige venskab med den russiske præsident Vladimir Putin og intet har at gøre med selve klubben.

”Vi ser eksempler på det også på andre områder, for eksempel ved nedfrysning af kapital for forretningsfolk som er venner med Putin. Vi ønsker at støtte Night Wolves initiativ, siger Kalsjnikov. ota

Share This