Mr.Easts besøgstal slår rekorder

Parlamentet i Minsk Foto: Ota Tiefenböck

Antallet af besøgende på Mr.East website oplever i disse dage rekordhøje besøgstal. Antallet af besøgende stiger dag efter dag og er ved at nå 4.000 besøgende på en dag.

Flere og flere danskere har i disse dage ikke blot opdaget Mr.Easts enestående dækning af aktuelle begivenheder i Øst- og Centraleuropa men også har fået glæde af vores tidligere artikler, som belyser situationen i de øst- og centraleuropæiske lande, på det sidste især Ukraine.

Mr.East adskiller sig fra andre danske medier ved at hente nyheder på de øst- og centraleuropæiske mediers hjemmesider. Vi taler nemlig flere af de øst- og centraleuropæiske sprog og har et indgående kendskab til landene. Derfor vil du ofte finde nyheder på Mr.East, som du ikke kan finde andre steder, da danske og vesteuropæiske medier hovedsageligt baserer deres dækning af Øst- og Centraleuropa på de store internationale nyhedsbureauer.

Du kan hjælpe dine venner og bekendte og Mr.East ved at dele vores artikler på sociale medier, så danskere som ikke kender Mr.East finder vores hjemmeside.

Mr.East er et idealistisk projekt hvis formål er at forbedre dækning af Øst- og Centraleuropa i Danmark. Mr.East udgiver også bøger, heriblandt af den ukrainske forfatter Andrej Kurkov. Bøgerne kan købes ved henvendelse til Mr.East.

Share This