Mr.East stormer frem

Kære Mr.East læser,

Mr.East har i maj måned nået en vigtig milepæl. Vi har passeret 20.000 sidevisninger på en måned. I maj måned er Mr. East blevet besøgt af næsten 8000 unikke brugere, som til sammen har læst 20.132 artikler på hjemmesiden. Det imponerende antal sidevisninger bekræfter os i, at danskerne ønsker at vide mere om Østeuropa, end den ganske begrænsede omtale denne del af verden får i danske medier.

Antallet af brugere og sidevisninger stiger hele tiden, og det er et klart bevis på, at området har danskernes interesse.

Vi glæder os over udviklingen, men har ingen planer om at læne os tilbage. Tværtimod, vil vi efter sommerferien lancere en hel række nye tiltag, hvor et nyt Mr.East site vil erstatte det nuværende. Derudover udkommer de første tre bøger på Mr. East Forlag i løbet af efteråret, og der vil ligeledes blive lanceret et par nye studieture.

Med andre ord, Mr. East redaktion sætter pris på sine læsere, vil fortsætte den nuværende fremgang og glæder sig til at levere flere interessante artikler til jer.

Med venlig hilsen

Ota Tiefenböck

chefredaktør

Medievirksomheden Mr.East består udover nyheds- og baggrundssite www.mreast.dk af et forlag, en kursusvirksomhed som har specialiseret sig i studierejser, en foredragsvirksomhed og et nyhedsbureau, alt sammen med landene i Øst- og Centraleuropa, Balkan og Kaukasus som omdrejningspunkt. Mr.East er det eneste danske nyhedssite om Østeuropa.

MR. EAST DANMARKS nok BEDSTE NYHEDSDÆKNING AF ØST- OG CENTRALEUROPA M.M.

Share This