Mr.East Forlag lancerer rejsebogserie til en miljøvenlig ferie: “På togrejse i”

I næste uge lancerer Mr.East Forlag de første fire bøger i en ny rejsebogserie ved navnet “På togrejse i”.

“At rejse med tog er noget særligt. Du ser landskabet glide forbi vinduerne, drømmer og fantaserer. At rejse med tog er romantisk. Det er en rejse i sig selv. Du kommer ofte til at tale med dine medrejsende og lærer mere om det land, du befinder dig i. Du slipper desuden for irriterende sikkerhedskontrol i lufthavne og ventetid på din kuffert, når du er nået frem. “

“Rejsen med tog er ikke kun hyggelig og rar, den er også miljøvenlig. Rejser du med tog, er du samtidig med til at nedsætte CO2 forbruget. At rejse med tog er nemlig det mest miljøvenlige transportvalg, sammenlignet med fly eller bil.”

En side fra Slovakiet bogen

De første fire bøger i serien udkommer den 28.9., og handler om Tjekkiet, Ungarn, Polen og Slovakiet. Bøgerne er opbygget efter den samme skabelon og omhandler de respektive landes jernbaner, de forskellige rabatter man kan opnå, oplysninger om indkvartering samt en lang række praktiske oplysninger om det pågældende land. Bøgerne giver endvidere forslag til fire rundrejser i landet samt forslag til egnede områder for ferieformer som vandreferie, cykelferie, storbyferie, kulturferie osv. Alt sammen suppleret med korte interessante historier om det pågældende land.

Rundrejseoversigten fra bogen om Polen

“Vidste du for eksempel, at studerende og personer 62+ kan rejse helt gratis med tog over hele Slovakiet? At studerende og personer 65+ opnår 75% rabat på togrejser i Tjekkiet? At du kan købe en særlig weekendbillet til ca. 140kr i Polen og fra fredag kl. 19 til mandag kl. 6:00 rejse ubegrænset over hele landet? At seniorer 65+ rejser gratis med tog i hele Ungarn? Det er blot et lille udpluk af de mange muligheder for at opnå rabat. I bogen får du en vejledning til, hvordan og hvad der skal til at du kan opnå disse rabatter.”

Bøgerne om Tjekkiet, Ungarn, Polen og Slovakiet er de første i serien. Rumænien og Bulgarien er under forberedelse og udkommer i de kommende måneder. Næste år udkommer mange flere nye titler. Alle de udkomne bøger udkommer samtidig også som e-bøger, så man som rejsende kan have bogen på sin mobil.

En side fra bogen om Tjekkiet

De første fire bøger er skrevet af Mr.East chefredaktør Ota Tiefenböck som i mange år har dækket Øst- og Centraleuropa for flere danske og enkelte norske medier og kender landene ud og ind. Alt grafisk design er udført af Nana Andrea Tiefenböck, som designer bøgerne udgivet på Mr.East Forlag. Peter Tudvad og Merete Brydensholt Christiansen har stået for korrektur.

Som Mr.East læser får du naturligvis mulighed for at bestille bøgerne og få dem tilsendt senest på udgivelsesdagen. Bøgerne koster 199,00 kr per stk. Bestiller du flere bøger får du 10, 20 og 30 procent rabat på henholdsvis 2,3, og 4 bog. Vi sender bøgerne gratis, så du slipper for at betale porto.

En side fra bogen om Ungarn

Vil du bestille indbetal venligst kr. 199 ( en bog efter eget valg), kr. 378 (to bøger efter eget valg), kr. 537 (tre bøger efter eget valg) kr. 676 ( alle fire bøger) til MobilPay 27 12 94 44 og send desuden oplysninger om din adresse, telefonnummer samt mail (kræves DAO som står for pakkeposten) til ota@tiefenboeck.dk.

Share This