Medvedev truer igen: Taber vi i Ukraine, bruger vi atomvåben mod Kiev, Berlin, London og Washington

Dmitrij Medvedev-foto-press-office-of-president-of-russia

Rusland: Formanden for Den Russiske Føderations Sikkerhedsråd og den tidligere russiske præsident Dmitrij Medvedev erklærede, at hvis Rusland mister Ukraine og tvinges til at gå tilbage til grænserne i 1991, vil Rusland angribe Kiev, Berlin, London og Washington ved hjælp af atomvåben.

“Forsøg på at returnere Rusland til grænserne i 1991 vil kun føre til én ting. Til den globale krig med vestlige lande, hvor vi vil bruge hele vores stats strategiske arsenal. Kiev, Berlin, London, Washington, alle disse smukke historiske steder, som længe har været inkluderet blandt målene for vores nukleare triade,” skriver Medvedev på Telegram.

“Vi vil have modet til at gøre det, når undergang af vores tusind år gamle land er på spil. Vores store land og de ofre, som det russiske folk har bragt i århundreder, skal det være forgæves?” skriver Medvedev retorisk og tilføjer. “Svaret er indlysende.”

Ifølge Medvedev ville tabet af krigen i Ukraine og tilbagevenden til grænser i 1991 betyde “direkte og irreversible sammenbrud af det nutidige Rusland”, som ifølge den russiske forfatning også omfatter “nyt territorium”, altså de midlertidigt besatte ukrainske områder. ota

Share This