Lukasjenko går til angreb: Mafia i EU organiserer migranternes vej til Europa

Den hviderussiske præsident Alexander Lukasjenko Foto: Okras

Hviderusland: Hvideruslands præsident Alexander Lukasjenko blev interviewet af det hviderussiske nyhedsbureau Belta, hvor han bl.a. fortæller om en mafiastruktur, der ifølge ham opererer i EU og organiserer transit af migranter.

“De bringer folk til grænsen. Her var der i går, omkring to tusinde mennesker, og måske lidt mere, koncentreret forskellige steder – i Minsk, i skovene… De blev bragt hertil. Denne transit arrangeres: de bliver sat på et fly, flyet ankommer her, de bliver taget til grænsen, overført over grænsen, og der bliver de modtaget af deres egne – polakker, tyskere, ukrainere. De vil gøre alt for penge, sagde Lukasjenko.

Præsidenten bemærkede, at der betales for de relevante transittjenester. “Det er ikke fattige mennesker, der går derfra. Og hvis de er fattige, har de samlet penge ind. Vi overvåger fuldt ud denne kæde.”

De mennesker der ifølge Lukasjenko arrangerer transporterne af migranter til EU er ikke hviderussere, det er hovedsageligt tyskere og først og fremmest polakker, også ukrainere, litauere. Det er i Tyskland, Frankrig og andre lande, at disse celler er blevet oprettet.

“De (migranter) tager ikke til et ukendt sted, de er heller ikke på vej ud i rummet. De er specifikt på vej til de mennesker, der venter på dem i Tyskland – nogen har slægtninge, venner, eller andre. Alt er klart organiseret. Og Hviderusland er kun en fase i dette spil. Og absolut ikke det vigtigste, “- sagde den hviderussiske leder.

“At kæmpe mod migranter med “Leoparder” (panservogne)? Undskyld mig. Du og jeg, militærfolk, forstår, hvordan det er at føre krig mod disse uheldige mennesker på den polske grænse,” sagde Lukasjenko.

I samtalen med præsidenten blev der desuden nævnt en udtalelse af det russiske udenrigsministeriums talskvinde Maria Zakharova om migrationskrisen. Hun mindede om Polens rolle i angrebene på Irak og opfordrede Polen til at tage imod 2.000 flygtninge fra landet.

Alexander Lukasjenko giver i interviews udtryk for enighed og peger på “de vestlige landes rolle i ødelæggelsen af ​​en række stater i Mellemøsten” om sagde, at han kendte mange af lederne personligt, herunder Hafez Assad, Saddam Hussein og Muammar Gaddafi.

“Vi havde et meget tæt. Vi mødtes med dem. De var deres landes ledere, og disse svin dræbte dem bare, siger Lukasjenko

Share This