Lavrov lancerer sin poetiske sjæl

 

Den russiske udenrigsminister Sergej Lavrov Foto: Dreamstime

Den russiske udenrigsminister Sergej Lavrov Foto: Dreamstime

Rusland: Den russiske udenrigsminister Sergej Lavrov er ikke kun en hård forhandler og beskytter af russiske interesser i verden, han er også en poet, som skriver digte. Sergej Lavrov præsenterede onsdag sin digtsamling, som blandt andet blev offentliggjort i magasinet Russkij Pioner, skriver The Moscow Times.Digtsamlingen består af digte om emigration og om det umulige at glemme Rusland. En af digtene er skrevet tilbage i 1995, i tiden, hvor Lavrov blandt andet skriver at ”det er som om hele landet vil flytte til udlandet” og beskriver de tab Rusland havde lidt dengang.

Lavrov er ikke den eneste politiker i den russiske regering, som skriver digte. Minister for erhvervsudvikling Alexej Uljukajev har ligeledes udgivet en digtsamling.

Allerede i dag, er det dog nogle helt andre realiteter, Sergej Lavrov skal tage stilling til, da den tyske kansler Angela Merkel og den franske præsident Francois Hollande kommer til Moskva, hvor de skal mødes med den russiske præsident Vladimir Putin angående situationen i Ukraine. ota

Share This