Kremlchef: Putin-kritiske medier diskrediterer sig selv

Vladimir Putin  Foto: Kremlin

Vladimir Putin Foto: Kremlin

Rusland: Medier som fører anti-Putin kampagner, hvis formål er at miskreditere den russiske præsident, miskrediterer blot sig selv.

”Sådanne medier kan ikke nyde seriøse menneskers respekt, siger Kremls administrationschef, Sergej Ivanov, skriver det russiske nyhedsbureau ITAR-TASS.En bagvaskelse af den russiske præsident Vladimir Putin først og fremmest i amerikanske medier, har ifølge Ivanov det formål at miskreditere Ruslands ledelse i borgernes øjne. Ivanov er overbevist om, at denne plan vil ikke fungere og vil tværtimod vende sig mod medierne selv.

”Essensen er, at hvis der eksempelvis er beskyldninger mod mig selv, så offentliggør beviserne. Hvad består min korruption af, hvor er mine enorme indtægter, hvor er mine huse i USA eller Storbritannien? Sådan noget er nemt at bevise, siger Ivanov, som mener, at de vestlige medier ofte mangler beviser for deres påstande.

”Sådanne medier og journalister kan ikke nyde respekten af seriøse mennesker, som kan analysere en situation, siger Sergej Ivanov.

“Der er mange mennesker tæt på Putin. For eksempel min gode ven Sergej Lavrov, forsvarsminister Sergej Sjojgu, FSB direktør Alexander Botnikov, formand for landet sikkerhedsråd Nikolaj Patrusjev. Jeg giver mit ord på dem, jeg har kendt dem rigtig længe, ligesom Putin, siger Sergej Ivanov. ota

Share This