Kaliningrad jokes fortsætter med demonstration foran den russiske ambassade i Prag

Demonstrationen foran den russiske ambassade: “Make Královec czech again” Foto: FB

Tjekkiet: En bølge af jokes og satiriske opslag om Tjekkiets annektering af den russiske enklave Kaliningrad har i de seneste dage ramt de tjekkiske medier og sociale netværk. Mandag deltog desuden omkring 200 mennesker ved en demonstration foran den russiske ambassade i Prag til støtte for Tjekkiets annektering af ​​Kaliningrad.

”Da Vladimir Putin har skabt præcedens i international lov ved at forudbestemme resultat af folkeafstemninger, ved vi, hvordan sådan en folkeafstemning skal forløbe, sagde en af hovedtalere ved demonstrationen.


Arrangørerne tilsluttede sig de satiriske argumenter, der støtter Tjekkiets annektering af ​​Kaliningrad, hvilket forårsagede en lavine af vittigheder, kommentarer, imaginære handlinger og såkaldte internetmemes på sociale netværk i de seneste dage. Arrangørerne planlægger nu at informere repræsentanterne for den russiske ambassade om resultaterne af “folkeafstemningen”. Til ære for “den femte region i Tjekkiet” blev der ved demonstrationen sunget den tjekkiske nationalsang.

Deltagerne i arrangementet medbragte bannere, som f.eks. “Královec var, er og bliver tjekkisk.” ota

Borger i Kaliningrad: 1. billede: Tjekkiet har annekteret Kaliningrad. 2. billede: Det er kun en joke, du er fortsat russisk statsborger og skal mobilisere og dø for Putin.
Folkeafstemning on Kaliningrads tilhørsforhold
Share This