Hvem er Mikhail Misustin?

Putin og Misustin Foto- The Presidential Press and Information Office

Rusland: Misustin har været ansvarlig for Ruslands skattevæsen siden april 2010. Det russiske skattevæsen skriver flg om ham:

Han blev født den 3. marts 1966 i Moskva. I 1989 uddannede han sig bl.a. ved Moskva Instituttet for Maskinværktøjer som ingeniør, forskningsingeniør og senere også i økonomi.

Misustin er fungerende statsrådgiver for Den Russiske Føderation.

I august 1998 blev han udnævnt til vicedirektør for den statslige skatteadministration i Rusland. Fra 1999 til 2004 var han viceminister i Skatteministeriet. Indtil december 2006 ledede han det føderale agentur for ejendomsregistrering. Fra 2007 til 2008 ledede han det føderale agentur for forvaltning af særlige økonomiske zoner.

I marts 2008 blev Misustin præsident for UFG (OFG Invest) -koncernen, en af ​​de største virksomheder i Rusland inden for kapitalforvaltning, direkte investeringer og gensidige investeringsfonde sammen med Deutsche Bank.

Den 6. april 2010 blev Mikhail Vladimirovitj Misustin udnævnt til direktør for den føderale skattevæsen på et dekret fra premierministeren for Den Russiske Føderation V. V. Putin.

Michail Misustin er forfatter af ​​en monografi over informationsteknologimekanismerne for den statslige skatteforvaltning og en monografi over principperne for informationsteknologi for ejendomsskatteadministrationer.

Ifølge økonom Nikita Kritjevsky er Mikhail Mishustin, som den nye russiske premierminister, det rigtige valg for præsidenten.

”Misustin er en person, der kender situationen i landet, i hvert hjørne af det. Han er en åben og modtagelig økonom og en mand, der forstår vigtigheden af ​​offentlig service. Efter min mening bliver premierministerens vigtigste opgave at organisere det effektive arbejde i det nye kabinet. Jeg er sikker på, at arbejdet i det nye kabinet vil blive organiseret, sådan som den aktuelle situation kræver, siger han.

Kritjevsky bemærker dog samtidig Misustins hårde ledelsesstil og antager, at mange nuværende embedsmænd ville begynde at forlade Rusland for at undgå straf, fordi “en person, der kender deres lovovertrædelser, bliver landets premierminister.” ota

Share This