Forbudt at tisse i retning af Rusland

Jakobselv grænsen mellem Norge og Rusland Foto- Clemensfranz

Norge/Rusland: Ved den norsk -russiske grænse placerede ukendte personer et advarselsskilt, der informerer turister, at det er forbudt at urinere mod Rusland, oplyser AFP -agenturet.
Skiltet skrevet på engelsk er placeret på bredden af ​​floden, der adskiller Norge fra Rusland. “Du skal ikke tisse i retning af Rusland,” står der på skiltet, placeret ved et officielt skilt, der informerer om, at sektionen overvåges af kameraer fra det norske grænsepoliti.

“Skiltet blev utvivlsomt placeret af mennesker med gode intentioner om at advare forbipasserende mod ikke at begå krænkende adfærd,” sagde kommissær Jens-Arne Höilund til Barents Observer.

”Vandladning i naturen behøver ikke at være stødende, men det afhænger af stedet. På det sted falder det under en lov, der forbyder krænkende adfærd ved grænsen, ”forklarede Höilund. Norsk lov forbyder udtrykkeligt “krænkende adfærd ved grænsen over for en nabostat eller dens myndigheder.”

Såfremt man alligevel skulle have en uoverkommelig behov for vandladning ved grænsen, kan det udløse en bøde på op til 3.000 norske kroner. ota

Share This