Flere børn i chok, skoledirektør ville øve terrorangreb

Illustrationsfoto: Pixabay

Polen: Flere børn i chok og panik, et barn der sprang fra et vindue, heldigvis i stueetagen, og flere børn med behov for psykologhjælp. Det er resultat af et simuleret terrorangreb på en skole i den polske by Barczewo i det nordøstlige Polen, skriver TVN24.

Flere maskerede mænd med våben “angreb” skolen og hele situation virkede så troværdig, at flere børn blev grebet af panik. “Terroraktionen” var bestilt af skolens direktør, som dog glemte at informere andre om, at angrebet kun var simuleret og skulle gøre skolens elever og lærere bedre forberedt til et evt. rigtigt angreb.

“Først efter at skolen blev indtaget af terrorister, blev det forklaret eleverne og lærerne, at de maskerede herrer ikke var terrorister, men militærhistorie-fans , skriver Onet.pl.

Angrebet har chokeret ikke kun børnene, deres forældre og lokale myndigheder, men også politiet i byen, som heller ikke blev informeret om aktionen. Skoledirektøren, som tidligere i år fik en udmærkelse som “skoledirektør 2019”, er blevet fyret. ota

Share This