Bestialsk voldtægt og drab ryster Østrig

Illustrationsfoto- skinnylawyer

Af Michael Skovgaard

Østrig: Østrig er rystet efter en brutal sag, hvor liget en 13-årig pige blev fundet dumpet ved et træ i udkanten af Wien. Pigen var stukket af hjemmefra angiveligt for at besøge en 16-årig afghansk ven. Det ligger fast, at pigen var blevet voldtaget, mishandlet og kvalt, hvorefter hun blev bortskaffet fra lejligheden, hvor forbrydelsen fandt sted. Politiet sigter nu fire afghanere, hvoraf flere har et kriminelt synderegister og egentlig burde have været udvist for længe siden.

Den østrigske regering, som består af ÖVP og De Grønne med Sebastian Kurz som kansler har længe været uenig om, hvorvidt man skulle sende asylsøgere tilbage til Afghanistan. De Grønne har således plæderet for, at man ikke bør sende asylsøgere hjem til det kriseramte land.

Men nu lyder der klare meldinger fra ÖVP om, at man vil iværksætte konsekvente udvisninger af kriminelle asylsøgere, som ikke har en reel chance for at få asyl i Østrig.

Det seneste drab markerer også en trist rekord for Østrig, hvor 15 kvinder er blevet dræbt i løbet af 2021. Dog er langt de fleste af drabene ikke relateret til flygtninge eller migranter.

 

Share This