Situationen i Armenien spidser til

Demonstrationen i Jerevan  Foto: CivilNet

Demonstrationen i Jerevan Foto: CivilNet

Armenien: Demonstranterne i Armeniens hovedstad Jerevan afviser at fjerne barrikaderne på byens hovedgade Baghramyan Avenue, skriver den armenske nyhedsserver News.am SE EN VIDEO FRA JEREVANDemonstrationen i Jerevan fortsætter til trods for, at landets præsident Serzh Sargsyan meddelte lørdag, at regeringen vil udskyde de tidligere varslede prisstigninger på elektricitet, og at prisstigningerne indtil videre vil blive dækket af staten.

Ifølge News.am råber demonstranterne på politiets opfordring om at sætte affaldsbeholdere som udgør demonstranternes barrikader på plads ”Vi vil ikke give dem”.

Politiet har foreløbigt meddelt, at det vil ikke gå i aktion for at fjerne demonstranterne ved magt, da man håber, at situationen vil blive løst fredeligt. Protesterne i Jerevan har stået på siden henholdsvis mandag og tirsdag i sidste uge og var en direkte reaktion på de prisstigninger på elektricitet, , der blev varslet af regeringen, og som betød, at armenerne fra august skulle betale op 20 procent mere for deres elektricitet. ota

Share This