Anført af danskerne mod danskerne: Sparta Prag møder FC København

Tjekkiet/Danmark: Det bliver en ganske pikant situation, når FC København i aften møder Sparta Prag i København. Gæsternes hold tæller nemlig foruden træner Brian Priske også assistent Lars Friis, leder af fysisk træning Christian Clarup, chefanalytiker Lukas Babalola, og spillerne Asger Sørensen, Casper Højer og Peter Vindahl.
Interessen for kampen og den danske besætning i Sparta Prag er stor i både danske og tjekkiske medier, men alt tyder på, at Brian Priske er mere imødekommende overfor tjekkiske end danske medier.
“Jeg har fremragende folk omkring mig, som håndterer disse ting for mig, så jeg primært kan fokusere på spillerne og vores spil. Jeg har aftalt med vores talsmand, at vi vil begrænse kontakten til de danske medier. Ondřej Kasík gør et stort stykke arbejde, så jeg hovedsageligt kan tænke på den sportslige side og samtidig hvile lidt fra mediernes interesse, forklarer Priske i det tjekkiske medie Sport.cz og tilføjer:

“Selvfølgelig er jeg i kontakt med familie og venner, men det er hovedsageligt kun opkald om billetter, uanset om de kommer til kampen eller ej,” tilføjer han.

Kampen, som er den 3. indledende runde i Champions League, begynder kl. 20:00 i Parken. ota

Share This