Amerikansk og israelsk ambassadør roser Ungarn og Orbán

Ungarn: Den amerikanske ambassadør David Cornstein i Budapest gav et interview til stats tv M1, hvor han roste den ungarske regering for udviklingen i landet. Han sagde også, at han havde præsenteret regeringen for ideer til, hvordan Ungarn kan forbedre landets internationale image og tiltrække amerikanske investorer.

”Min kone og jeg er blevet forelsket i dette fantastiske land, og vi er meget sure, når der kommer artikler om, hvor dårlig situationen i landet er, og hvor forfærdelig landets premierminister er,” sagde Cornstein.

Han betegner forholdet mellem Budapest og Washington for at være fremragende. Det lykkedes ifølge ambassadøren Orbán at sammensætte et “utroligt hold, hvor den ene minister er bedre end den anden”.

Ligeledes den israelske ambassadør i Ungarn Yakov Hadas-Handelsman roste i et interview i det regeringsvenlige Magyar Nemzet Ungarn.

Ifølge ambassadøren er Ungarn en af de få stater, der står stabilt på Israels side på den internationale scene. Ifølge ham repræsenterer israelsk og ungarsk regering den samme politiske linje ” og står konstant over for angreb fra internationale organisationer og traditionelle medier.” ota

Share This