Ad

Mr.East Forlag udgiver sin første bog på engelsk

Den 26. marts 2018 udkommer en engelsk oversættelse af vores bog om krimtatarernes leder Mustafa Jemilev.  Bogen bliver forhandlet af landets boghandlere og internetforretninger og koster 149 kr. Bogens danske udgave udkom i maj 2017.

Mr.East Forlag klar med ny udgivelse

 

Omslag: Nana Andrea Tiefenböck

Mr.East Forlag udgiver den 28.5. sin anden bogudgivelse: Bogen MUSTAFA JEMILEV OG KRIMS FORFULGTE. Så: Du kan sikre dig på udgivelsesdagen til vejledende udsalgspris 149,00 kr inkl. forsendelse. For at få bogen til denne særpris (gratis forsendelse svarer til 20% rabat) skal du overføre 149 kr. via MobilPay til 27 12 94 44 eller indbetale beløbet på vores bankkonto.

Bogen er skrevet af Mr.East chefredaktør Ota Tiefenböck under redaktion af Kim Halling Mortensen og er blevet til på baggrund af forfatterens mange møder med krimtatarernes leder Mustafa Jemilev.

Du kan købe bogen kr. 149 ved henvendelse til Mr. East Forlag og hos landets boghandlere.

Den ukrainske dagbog udkommet på Mr. East Forlag

Den 4. marts 2016 udkom den ukrainske forfatter Andrej Kurkovs bog Den ukrainske dagbog på Mr. East Forlag.

Den ukrainske dagbogI november 2013 afviste Ukraines daværende præsident Viktor Janukovitj at skrive under på en samarbejdsaftale med EU. Hans beslutning resulterede i store demonstrationer på Uafhængighedspladsen, Majdan, i Kiev. En række voldsomme begivenheder fulgte efter: Viktor Janukovitjs flugt til Rusland, russisk annektering af den ukrainske halvø Krim og kamphandlingerne i det østlige Ukraine.

I DEN UKRAINSKE DAGBOG tager den ukrainske forfatter Andrej Kurkov os med til Majdan i Kiev fra demonstrationerne begyndte og fortæller om de dramatiske begivenheder, flettet sammen med ganske almindelige fortællinger fra hans private liv.

Andrej Kurkov: Ukrainsk forfatter med russiske rødder, hvis bøger er oversat til 35 sprog og udkommet i 65 lande. Han har skrevet 18 romaner, heriblandt bestselleren DØDEN OG EN PINGVIN, flere børnebøger og filmmanuskripter, og er ligeledes en respekteret kommentator på den politiske udvikling i Ukraine. Andrej Kurkov bor i Kiev.

 

Anmelderne af den engelske udgave af Den ukrainske dagbog skriver:

”Dagbogens måske største fortjeneste er at vise, hvordan historie flettes sammen med et ganske almindeligt privatliv. ’Livet går videre,’ siger hr. Kurkov.” The Economist

”Hans bedst sælgende romaner er kendt for deres surrealistiske ånd, men den ukrainske forfatter Andrej Kurkov, som ofte bliver hyldet som en postsovjetisk Kafka, har også en uhyggelig evne til at forudsige begivenheder i den virkelige verden omkring sig.” The Telegraph

”Kurkovs fortælling af begivenhederne er én version, der ikke har fået meget plads i de vestlige medier, der forenkler denne komplekse fortælling, for at publikum ikke bliver forvirret. For ham handler revolutionen om korruption, om en regering, som plyndrer sit eget land, om folks ønske om at leve i værdighed i et land styret af regler, ikke om menneskers vilje til at være frie og bestemme deres egen skæbne.” The Guardian

”Vi gennemlever Maidan-revolutionen, afsættelsen af præsident Viktor Janukovitj og annektering af Krim, men vi hører også om et paintballparty, Kurkov arrangerer for at fejre sin søns 11-års fødselsdag, hvordan det går med kartoffelhøsten på hans datja, og om hans tur til hospitalet med hans mor for at klare hendes kardiogram-test. På denne måde er Ukraines nyere historie gjort mere menneskelig og reel.” Financial Times

Du kan købe bogen kr. 189 ved henvendelse til Mr. East Forlag og hos landets boghandlere.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.