Slovakisk europolitiker priser Rusland og undskylder for russofobi i Vesten

Lubos Blaha i Moskva Foto: FB

Slovakiet: Det slovakiske medlem af Europa-Parlamentet (EP) Ľuboš Blaha er rejst til Moskva, hvor han filmede en video. I videoen siger han, at Rusland er smukt, klogt og udviklet samt opfordrer til en ende på hadet mod Rusland. “Jeg kom til Moskva som en ven af ​​Rusland, fordi jeg ikke kan se på, hvordan russofobi bliver ved med at vokse i Vesten. Den russiske nation befriede os fra fascismen, gjorde utrolige ofre for os, og jeg kom for at takke jer, siger Blaha i videoen.

Blaha bemærkede også, at han ønsker at undskylde over for det russiske folk for alle de “krigslignende, hadefulde og bogstaveligt talt fascistiske” resolutioner, der bliver vedtaget i EP mod Rusland. Fascisme og krig kommer ifølge ham fra Vesten.

“Vi er slaver (slavisk), og de vil aldrig få os til at hade den russiske nation. Vi nægter at sende våben til Ukraine, vi nægter sanktioner mod Rusland, vi nægter at eskalere konflikten. Vi ønsker ikke, at vores børn skal dø i en atomkrig. Slovakker ønsker fred. ” siger Blaha.

Blaha blev valgt til EP for premierminister Robert Ficos parti Smer-SD, tidligere var han næstformand for det slovakiske parlament. Han er kendt for sine pro-russiske holdninger. ota

https://fb.watch/vcCWzbTQCr/

I

Share This