Putin til Biden: Det man siger er man selv!

Vladimir Putin Foto: Kremlin

Rusland: Ruslands præsident Vladimir Putin har tilbudt den amerikanske præsident Joe Biden et møde online, hvor de to præsidenter kunne mødes og i fuld offentlighed afklare deres problemer og beskyldninger fra Bidens side, hvor den amerikanske præsident har kaldt Putin for en “morder”. Joe Biden har foreløbigt afvist at mødes med Putin.

Putin har dog kommenteret Bidens udtalelser. Det skete bl.a. med en velkendt børnevers. Putin sagde, at da han var barn, sagde børn til hinanden: “Det man siger, er man selv.” Ifølge ham er dette ikke kun et børnerim. “Vi ser altid vores egne egenskaber hos en anden person og tror, ​​at han er den samme som os,” tilføjer han..

Putin har derudover ønsket Joe Biden “god bedring” med henvisning til Bidens fremskredne alder og Bidens udtalelse om, at den russiske ledelse kommer til at betale en “høj pris” for indblandingen i amerikanske valgkampe. Putin siger, at han mener det alvorligt, udtalelsen er ikke ment ironisk.

Dmitrij Medvedev har føjet til, at han husker Joe Biden som en pragmatisk mand, som er til at tale med. Det gælder bestemt ikke i dag. Det må være alderen der trykker. Tidligere præsident Donald Trump har skarpt kritiseret Bidens afvisning af at mødes med Putin, ser det som udtryk for svaghed og mangel på lederskab. søren.riishøj/ota

Share This