Voldsom stigning i forbrydelser begået af migranter i Tyskland

Politi Tyskland Foto- Denis Barthel

Politi Tyskland Foto- Denis Barthel

Tyskland: Migranter står bag 208.344 forbrydelser i Tyskland i 2015. Det skriver den amerikanske tænketank Gatestone Institute, som henviser til en politirapport lækket til den tyske avis Bild.

Ifølge rapporten svarer antallet af forbrydelser til 80 procent stigning i forhold til 2014. Rapporten fastslå angiveligt, at de fleste af forbrydelserne blev begået af syrere, efterfulgt af albanere og Kosovo-borgere.

Artiklen publiceret af Gatestone Institute konkluderer desuden, at politiet i flere tyske byer kæmper en umulig kamp med bander af migranter, som har specialiseret sig i henholdsvis narkosalg, lommetyverier eller andre former for kriminalitet.

Derudover anfører Gatestone Institute, at de tyske myndigheder forsøger at dække over omfanget af problemet.

”Det har i flere år været politik at lade befolkningen (i Tyskland) uvidende om kriminalitetens faktiske omfang. Borgerne bliver behandlet, som var de tåber. I stedet for at fortælle sandheden viger regeringsrepræsentanterne uden om ansvaret og kaster skylden på borgerne og politiet, citerer Gatestone Institute formand for kriminalpolitiets fagforening i Tyskland, André Schulz. Læs Gatestone artikel her, den er oven i købet på dansk.

Share This