Vestens politiske korrekthed og dobbeltmoral slår til igen

Skulle de østrigske "tekniske forhindringer" på landets grænse til Slovenien komme til at se for eksempel sådan ud, er det ikke et grænsehegn, men tekniske forhindringer  Foto: Wikimedia

Skulle de østrigske “tekniske forhindringer” på landets grænse til Slovenien komme til at se for eksempel sådan ud, er det ikke et grænsehegn, men tekniske forhindringer Foto: Wikimedia

Af Ota Tiefenböck

Ota -nyt billedeBLOG: Østrig er i fuld gang med forberedelserne til at bygge ”massive tekniske forhindringer” på landets grænse til Slovenien, meddelte i går den østrigske indenrigsminister Johanna Mikl-Leitner.

De kommende østrigske ” tekniske forhindringer” skal ifølge indenrigsministeren ”lette eskpeditionen af migranterne ved grænsen”.

Det er foreløbigt uvidst, hvad de østrigske forhindringer kommer til at bestå af, men en ting er ganske indlysende allerede nu:

Uanset, hvad Østrig kommer til at bygge på landets grænse, kan det under ingen omstændigheder sammenlignes med det usympatiske, xenofobiske og racistiske grænsehegn, som Ungarns xenofobiske og islamkritiske premierminister Viktor Orbán har bygget på den ungarske grænse til Serbien og Kroatien.

Det østrigske grænsehegn, undskyld, ”tekniske forhindringer”, er nemlig bygget for at gøre ankomsten til det forjættede land Østrig nemmere for migranterne. Det bliver nemlig ligefrem opført af idealistiske og humanistiske grunde.

I østrigernes smukke ord forsvinder dog en vigtig kendsgerning.

Det er: At mens Ungarn har bygget landets hegn på EU`s ydre grænse, dvs. en grænse landet har forpligtet sig til at bevogte via sine Schengen forpligtelser, bliver det østrigske grænsehegn, undskyld igen jeg må lære det, ”tekniske forhindringer” bygget på en grænse mellem to Schengen-lande.

Det vestlige dobbeltmoral og politiske korrekthed er nogle gange slet ikke til holde ud.

Jeg er ikke ligefrem Viktor Orbáns fan, men jeg vil til en hver tid fortrække, at man kalder tingene med deres rigtige navne, og på det område har jeg derfor en langt større respekt for Viktor Orbán, end for den vestlige politiske korrekthed, hvor man siger noget, men mener noget helt andet.

Østrigs kommende grænseforhindringer ser langtfra ud til at være de sidste.

Både Slovenien og Slovakiet har meddelt at de overvejer et grænsehegn.

Alt tyder på, at Europa Kommissionens joviale formand Jean Claude Juncker, som ved et møde i Europa Kommissionen for nogen tid siden hilste på Viktor Orbán med ordene ”Hej diktator”, får et seriøst problem: Alt tyder nemlig på, at Ungarns diktator bliver nu til en inspiration i flere medlemslande.

Share This