Ukrainske politikers hårde vej mod demokratiet

Illustrationsfoto: Youtube

Illustrationsfoto: Youtube

Ukraine: Det er hårdt at være en del af et demokratisk samfund og respektere holdninger som ligger langt fra ens egne. Flere af de ukrainske politikere vælger at blæse på de demokratiske regler og gå til angreb på modstanderen, hvis han eller hun ikke har den holdning man kan lide.

Det seneste eksempel på slagsmål mellem ukrainske politikere er sidste uges tv-debat mellem parlamentsmedlem og tidligere Maidan aktivist og leder af en nationalistisk militærorganisation, Vladimir Parasyuk og parlamentsmedlem for Oppositionsblokken, og tidligere støtter af tidligere præsident Viktor Janukovitj, Aleksander Vilkul. Vladimir Parasyuk går i optagelsen til angreb på Vilkul og senere beskediger også Vilkuls bil.

Det er ifølge ukrainske medier ikke første gang, at Vladimir Parasyuk angriber Aleksander Vilkul, som han i flere omgange har tvunget til at forlade det ukrainske parlament for at tale russisk. Aleksander Vilkul er heller ikke Vladimir Parasyuk eneste offer. Vladimir Parasyuk er kendt for løse sine problemer med anderledes tænkende ved magt. ota

https://youtu.be/oVahb1_paVE

Share This